SAMSUN / CANİK - Hasköy Cumhuriyet İlkokulu

Nis

Kurumumuz Kitap Okuma Alışkanlıklarını Geliştirme Çalışmaları kapsamında  10 Nisan 2019 Çarşamba günü 10.00-14.30 saatleri arasında Eğitimci Yazar Mehmet Salih SIRMAÇEKİÇ tarafından İmza ve Söyleşi Günü Etkinliği düzenlenecektir. Tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Nis

Kurumumuz 4/D Sınıfı öğrencileri Robotik Kodlama Kulübü Danışman Öğretmeni Birsel KOCA koordinatörlüğünde Özel Samsun Çizgi Üstü Fen Bilimleri Okullarında 6 Nisan 2019 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor 2018-2019 Sezonu Samsun Fuarına katılım sağlayacaktır.

Mrt

3. Sınıf Öğretmenimiz Saime KOYUN tarafından koordine edilen SENDEN DAHA GÜZEL Projesi kapsamında tüm 3. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımları ile 22 Nisan 2019 Pazartesi günü Saat:15.00´da PİAZZA AVM´ de okulumuz Bando Topluluğu Gösterisi düzenlenecektir .Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Programımız 18 Mart Pazartesi günü kurumumuz Konferans Salonunda Saat: 11.00´da öğrencilerimize Saat:13.00´da velilerimize yönelik olarak düzenlenecektir.Katılımlarınızı bekleriz.

Şbt

4. Sınıflar Seçmeli Ders Belirleme İşlemleri 28 Şubat 2019 tarihinde sona erecektir. Seçmeli Ders Belirleme Formlarını kurumumuza teslim etmeyen öğrenci velilerimizin bilgisine.

Şbt

Kurumumuzda 8 Mart 2019 Cuma günü 09.00-17.00 saatleri arasında Kızılay Kan Bağışı Kampanyası düzenlenecektir. Tüm velilerimizin katılımlarını bekleriz.

Şbt

Kurumumuzda Sınıf Öğretmeni Birsel KOCA tarafından yürütülen "Haydi Sen De Katıl Oyuna " Projesi kapsamında gerçekleşecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası 20-21-22 Mart 2019 tarihlerinde düzenlenecek olup tüm öğrencilerimizin katılımlarını bekleriz.

Ock

Samsun Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen HAYDİ "Oynamıyorsan Paylaş " Projesi kapsamında sosyo ekonomik durumu yetersiz ,dezavantajlı bölgelerdeki okul öncesi öğrencilerinin oyun ve eğitiminde kullanılmak üzere oyuncak toplama kampanyası yürütülmektedir. Kampanyaya katkı sağlamak isteyen öğrencilerimiz ve velilerimizin oyuncakları 22 Şubat 2019 Cuma gününe kadar kurumumuz Proje Yürütme Kuruluna teslim etmeleri hususunu bilgilerinize arz ederiz.

Ock

Kurumumuz "2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı"  05/02/2019 Salı günü saat:14.40´ta Konferans Salonunda yapılacaktır. Tüm öğretmenlerimizin katılımının sağlanması hususunu arz ederiz.

Ock

BİLSEM GRUP TARAMA SINAVLARI 19 Ocak 2019-24 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacağından BİLSEM Grup Tarama Sınavları´na girecek öğrencilerin Sınav Giriş Belgelerini okul idaresinden imza karşılığı almaları gerekmektedir.

BİLİM SANAT MEKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA ve YERLEŞTİRME KILAVUZU 2018-2019

Ock

Tüm velilerimizin dikkatine.Okulumuz 1.Dönem veli katılımlı karne töreni 18/01/2019 Cuma günü Saat:14.00´da sınıflarımızda gerçekleşecektir.Bilgilerinize.

Ock

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Karne Törenimiz  Sayın Valimiz Osman KAYMAK´ın katılımları ile  okulumuz  Konferans Salonunda Saat:10.00´da gerçekleşecektir.Tüm velilerimiz davetlidir.

Ock

İlçemiz Kardeşlik Vakti Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi kişilere    gıda yardımı yapılacak.Proje kapsamında belirlenen Malzeme Listesi (nohut,mercimek,fasulye,pirinç,bulgur,çay,şeker,makarna,şehriye,salça,un,sıvı yağ,tuz) olarak belirlenmiş olup 17/01/2019 tarihine kadar gıda yardımı yapmak isteyen velilerimizin malzemeleri paketli olarak okul idaresine teslim etmeleri hususunu önemle arz ederiz.