SAMSUN / CANİK - Hasköy Cumhuriyet İlkokulu

Haz

Bu sene yürütmekte olduğumuz "Amazing Countries" adlı İspanya, Polonya, Yunanistan ve Türkiye'den dahil olduğumuz, toplamda 6 ortaklı "e-twinning" projemizde, öğrencileriyle birlikte tüm ortakların katılım gösterdiği videokonferansta, her ülke seçtiği ülke sunumunu gerçekleştirmiş olup, biz de seçtiğimiz ülke olan İSPANYA ülkesinin sunumunu başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini anlamına uygun coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Kurumumuz İlköğretim Haftası Kutlama Programı Sınıf Öğretmenlerimiz Deniz GÜNDÜZ ve Fatih Gür'ün koordinatörlüğünde 06/09/2021 Pazartesi günü coşkuyla kutlandı. Program sunucularımız Münin ÇAKIR ile Buğlem TURAL ve programa şiirleri ile renk katan öğrencilerimiz  Ege KESKİN, Zeren NEDİRLİ,Nur DİZDAR,Hayrunnisa AY,Türkün UĞRAŞ,Ecrin KAYA, Ezgi BOĞAN'ı kurumumuz adına tebrik eder başarılar dileriz.

May

Kurumumuzda 4/C Sınıf Öğretmeni Saniye ŞAHAN koordinatörlüğünde yürütülmekte olan Engelleri Kaldıralım Projesi kapsamında toplanan mavi kapaklar ile alınan tekerlekli sandalye 22/05/2019 tarihinde Samsun Sakatlar Derneği Şubesine teslim edildi. Bu anlamlı  projede emeği geçen öğretmenimize , öğrencilerimize ve velilerimize sonsuz teşekkürler.

May

Samsun İl MEM ve Gençlik Spor Müdürlüğü ile yürütülen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği il müsabakaları 20/05/2019 tarihinde Canik Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti. Okulumuz 3/F sınıfı öğrencileri SEK SEK oyununda ilçemizi temsilen yarışmalarda performans sergiledi.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı 100.Yıl etkinlikleri kapsamında kurumumuzca düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. 100.Yıl panosu öğrencilerle beraber hazırlanarak sergilendi. Halk Oyunları ve Modern Dans Gruplarımız Canik Lovelet AVM etkinlik alanında oyunlarını sergilediler.

May

Sınıf Öğretmenimiz Özlem FELAMUR ve öğrencileri  , ilçemiz Özel Eğitim  Uygulama Merkezinin Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 15/05/2019 tarihinde düzenlemiş olduğu "Engelsiz Bahar Şenliği" ne katılarak dans gösterisi yaptılar ve gönüllerince eğlendiler.

May

Bakanlığımızca özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimizin eğitime erişimlerini sağlamak ve kaliteli eğitim hizmeti sunmak amacıyla çalışmalar yürütülmektedir.  10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle engelli vatandaşlarımıza yönelik olumlu tutum geliştirilmesi, kamuoyunun konuya ilişkin farkındalığının arttırılması amacıyla etkinlikler düzenlendiği malumunuz olup Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK tarafından haftanın anlam ve önemine dikkat çekmek üzere kaleme alınan mesaj ekte sunulmuştur. Tüm velilerimize duyurulur.

May

Okul Müdürümüz Ümmet ÖNGÖR ve Müdür Yardımcımız Emin OCAK kurumumuzdaki tüm  kadın öğretmen ve yardımcı personel ile velilerimizin Anneler Günü´nü  karanfil sunarak kutladılar.

May

Anasınıfı B şubemizin hazırlayıp sunduğu harika anların ve duygusal dakikaların yaşandığı Anneler Günü Programı 09/05/2019 Perşembe günü 14.30´da kurumumuz Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşti. Programa büyük emek veren Anasınıfı  Öğretmenimiz Derya Ünlü’ye, Dans Öğretmenimiz Ezgi Narman Uğraş a, güzel miniklerimize ve katılımlarından dolayı değerli velilerimize teşekkürler...

May

Samsun İl MEM ve Samsun Tenis Kulübü tarafından yürütülmekte olan "AVANTAJ ! SIRA SENDE" Projesi kapsamında 1/B Sınıf öğrencilerimiz kort tenisi eğitimlerine başladı.

May

İlimiz Atakum ilçesinde bulunan özel bir hastanenin Eğitim Hemşireleri tarafından 08/05/2019 çarşamba günü 13.30´da  kurumumuz öğrencilerine yönelik Hijyen Eğitimi  ve El Yıkamanın Önemi hakkında eğitim verildi. Okul Sağlığı Çalışmalarımız kapsamında ilgili kuruluşun desteklerinden dolayı teşekkürler.

May

1/D Sınıfı öğrencilerimiz  Sınıf Öğretmenleri Deniz GÜNDÜZ eşliğinde 09/05/2019 tarihinde İlkadım Trafik Eğitim Parkına gezi düzenleyerek   hem tarfik bilinci hakkında eğitim aldılar hem de eğlendiler.

May

Okulumuz 1/A Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Ayla FİDİ CİNEL´in  eşiliğinde 06/05/2019 Pazartesi günü llkadım Çocuk Trafik Eğitim Parkına Ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz  yerinde eğlenceli bir eğitim alarak trafik bilinci edindiler.