SAMSUN / CANİK - Hasköy Cumhuriyet İlkokulu

Ock

Okulumuz öğrencileri Modern Dans Kurslarımıza yoğun ilgi gösteriyor.Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Usta Öğreticisi Ezgi UĞRAŞ tarafından açılan kursta öğrencilerimiz Modern Dans Eğitimi alıyorlar.

OKULKUMUZ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ "RAFADAN TAYFA" ADLI TİYATRO OYUNUNU İZLEDİLER

Ock

Okul Müdürümüz Ümmet ÖNGÖR okulumuz  Öğrenci Meclisi başkan ve üyeleri ile gerçekleşen toplantıda yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.Meclis Başkanı ve üyelerinin dilek ve önerilerini dinledi.

Ock

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Zirvede Ben de Varım" tırmanış projesi kapsamında yer alan etkinliklere öğrencilerimizin de katılımı sağlandı.Her ay farklı şubelerimizin katılımı ile daha çok öğrencinin tanıştığı tırmanma sporuna öğrencilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Öğrencilerimizin antrenörler ve liderler eşliğinde gerçekleşen tırmanışları hayli beğeniyle karşılanıyor.

Ock

Samsun il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  öğrencilere yüzme kursu aldırmak ve bu sporu sevdirmek amacıyla  yürütülen proje kapsamında  kurumumuz 2.sınıf öğrencileri haftada iki gün yüzme kurslarına devam ediyor.

Ock

Okulumuz 2/D Sınıfı öğrencileri velileri ile beraber Uzay´ı Keşfediyoruz  etkinliğinde buluştular.

Ock

HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLEN SAZ KURSUMUZA ÖĞRENCİLERİMİZ YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR.

Ock

Okul Sağlığı Çalışmaları kapsamında Canik İlçe Sağık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik "SAĞLIKLI BESLENME,FİZİKSEL AKTİVİTE ve ÇOCUKLUK ÇAĞINDA DİYABET" konulu seminer düzenlendi.Diyetisyen Büşra YILMAZ Sağlıklı Beslenme ve Çocukluk Çağında Diyabet konularında öğrenci ve öğretmenlerimize aydınlatıcı bilgiler sundu.